Huidenzo Doesburg Huidenzo Doesburg - Online afspraak inplannen

Online afspraak inplannen

 

Online afspraak inplannen

Wil jij graag een afspraak inplannen bij onze praktijk? Dat kan! Vanaf heden kun je bij ons online een behandeling inplannen. Dit is een eenvoudige manier om zelf op je gemak een behandeling naar keuze te boeken. Dit kan zowel via je computer/laptop, tablet als smartphone. Esmee werkt op vaste dagen bij Huidenzo. Daarom is het mogelijk om online jouw behandeling bij haar in te plannen en meteen te betalen!

Hoe werkt het?

Klik op de button ‘Maak afspraak’ om deze online in te plannen bij Esmee. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen uit ‘ontspannende gezichtsbehandelingen’, ‘specialistische behandelingen’, ‘extra’ of ‘lichaamsbehandelingen’. Vervolgens klik je de behandeling aan die voor jou van toepassing is. Wanneer je dit hebt gedaan kies je voor Esmee als medewerker. Daarbij komt dan een kalender tevoorschijn met alle beschikbare data. Wanneer de gewenste datum is geselecteerd, is het mogelijk om een tijd vast te stellen. Klik vervolgens op ‘Ga verder’ en Log in met je account, met Facebook of ga verder zonder account. Vul eventueel nog de nodige gegevens in en boek de behandeling. Nu ben je er bijna! De behandeling moet alleen nog online betaald worden.

Afspraak maken bij Lizzy

Bovendien is het natuurlijk wel gewoon mogelijk om een afspraak bij Lizzy te maken. Daarvoor kun je contact opnemen. Dit kan via info@huidenzodoesburg.nl of stuur een berichtje via WhatsApp naar 06-81072189. Het is niet mogelijk om online afspraken bij Lizzy in te plannen om de reden dat zij erg veel aanwezig is en zelf graag de controle wil houden over de agenda.

Maak een afspraak en bewonder een van onze behandelruimtes