Contact - Huidenzo Doesburg

Contact

 

Contact

Wij verwelkomen je graag in Praktijk Huidenzo. De praktijk is gevestigd aan de Helmichstraat 13, 6981DM te Doesburg. Aan het einde van de straat is het mogelijk om (betaald) te parkeren. Buiten het centrum is het ook mogelijk om gratis te parkeren. Deze afstand is prima te lopen.

Doesburg is heel centraal gelegen en daarom is het mogelijk om klanten te bedienen uit een grote regio. Overigens zijn veel mensen ook bereid om een half uur te rijden voor een heerlijke gezichtsbehandeling door een top schoondheidsspecialiste! Kom je dus uit Doesburg, Steenderen, Spankeren, Dieren, Didam, Zevenaar, Duiven, Arnhem, Brummen, Zutphen of waar dan ook vandaan? Je bent van harte welkom!

Afspraken maken kan telefonisch op 06 81 07 21 89. Omdat wij graag de volledige aandacht aan onze klanten geven, zijn wij niet altijd even makkelijk bereikbaar. Indien wij niet in de gelegenheid zijn geweest om de telefoon op te nemen of om dezelfde dag terug te bellen mag u altijd een berichtje sturen via WhatsApp. Deze wordt dezelfde dag wel beantwoord.

Praktijk Huidenzo

Openingstijden:
MaandagGesloten
Dinsdag09.30 - 22.00
WoensdagGesloten
Donderdag09.30 - 16.30
Vrijdag12.00 - 22.00
Zaterdag13.00 - 17.00
ZondagGesloten
Zoals hierboven beschreven zijn wij een drukke praktijk waar iedereen het liefst dezelfde week nog terecht wilt. Dit is helaas niet altijd mogelijk vanwege reeds geplande afspraken. Daarom zijn wij genoodzaakt de gehele behandeling in rekening te brengen als de afspraak vergeten wordt of niet binnen 24 uur geannuleerd wordt. Hopende op uw begrip.