Contact - Huidenzo Doesburg

Contact

 

Kom in contact


Praktijk Huidenzo is gevestigd aan de Helmichstraat 13, 6981DM te Doesburg.
Aan het einde van de straat kunt u (betaald) parkeren. Wanneer u gratis wilt parkeren kan dat buiten het centrum. Deze afstand is prima te lopen.

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag 09.30 – 22.00
Woensdag gesloten
Donderdag 09.30 – 16.30
Vrijdag 12.00 – 22.00
Zaterdags 13.00 – 17.00
Zondags gesloten

Praktijk Huidenzo

Omdat wij in Doesburg super centraal zitten bedienen wij klanten uit een grote regio. Wij merken daarnaast ook dat veel mensen het geen probleem vinden om maximaal een halfuurtje te rijden voor een heerlijke gezichtsbehandeling door een top schoonheidsspecialiste! Kom je dus uit Doesburg, Steenderen, Spankeren, Dieren, Didam, Zevenaar, Duiven, Arnhem, Brummen, Zutphen of verweggistan? Je bent van harte welkom!
Afspraken maken kan telefonisch op 06 81 07 21 89. Omdat wij graag de volledige aandacht aan onze klanten geven, zijn wij niet altijd even makkelijk bereikbaar. Indien wij niet in de gelegenheid zijn geweest om de telefoon op te nemen of om dezelfde dag terug te bellen mag u altijd een berichtje sturen via WhatsApp. Deze wordt dezelfde dag wel beantwoord.

Zoals hierboven beschreven zijn wij een drukke praktijk waar iedereen het liefst dezelfde week nog terecht wilt. Dit is helaas niet altijd mogelijk vanwege reeds geplande afspraken. Daarom zijn wij genoodzaakt de gehele behandeling in rekening te brengen als de afspraak vergeten wordt of niet binnen 24 uur geannuleerd wordt. Hopende op uw begrip.