Definitief ontharen - Huidenzo Doesburg

Definitief ontharen

 

Definitief ontharen

ontharing oksels
Cosmetique totale behandellocatie

Ook voor gespecialiseerde en hoogwaardige laserbehandelingen kun je bij ons terecht. Wij zijn een officiële Cosmetique Totale behandellocatie. Dat betekent dat laserbehandelingen altijd worden uitgevoerd met medische lasers. Deze behandeling wordt uitgevoerd door een kwaliteit geregistreerde huidtherapeut die is erkend door alle zorgverzekeraars.

De juiste plek voor definitief ontharen

Je wordt op onze locatie behandeld met de allernieuwste en veiligste lasers. Denk aan de Diode laser, Nd:YAG laser en Alexandrite laser, door een ervaren huidtherapeut.

  • Veilig laser ontharen op de donkere huid.
  • Lichte en rode haren verwijderen is nu óók mogelijk.
  • Vergoeding van zorgverzekeraar bij overbeharing in het gelaat.
  • Definitief ontharen voor vrouwen én mannen.
  • Pijnloos ontharen & zomer ontharen.
Veilig laserontharen op de donkere huid

Ontharen op een getinte tot zeer donkere huid vereist specifieke kennis en gedegen apparatuur. De Diode 810 nm laser en Nd:YAG 1064nm laser zijn volgens de wetenschappelijke literatuur het meest veilig op een gepigmenteerde huid. Bovendien gaat dit niet ten koste van de effectiviteit. Dat komt omdat deze lasers gebruikmaken van een langere golflengte, waardoor laserontharen nog beter is afgestemd op de donkere huid.

Lichte en rode haren verwijderen

Een traditionele laser of ipl kan géén lichte en rode haren behandelen. Gelukkig is dit met nieuwe generatie ontharingstechnieken, zoals de krachtige gecombineerde Alexandrite 755 nm & Diode 810 laser wel mogelijk. Deze technieken zijn speciaal ontworpen om licht gepigmenteerde en fijne haren te verwijderen.

Overbeharing in het gelaat: vergoed door zorgverzekeraars

Het laserontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Bij een transgendertraject behoort het definitief ontharen meestal tot de basisverzekering, waardoor er meestal sprake is van een vergoeding. Echter verschillen vergoedingen per zorgverzekeraar en zijn ze polis-afhankelijk. Al onze huidtherapeuten zijn Direct Toegankelijk. Soms is er een extra verwijsbrief van je huisarts nodig. Bij Cosmetique Totale helpt er altijd een kwaliteit geregistreerde huidtherapeut (lid NVH).

Definitief ontharen voor vrouwen én mannen

Niet alleen vrouwen profiteren van een gladde, haarvrije huid. Ook mannen voelen zich tegenwoordig prettiger zonder wilde haardos op hun lichaam. Definitief ontharen van de buik en het weglaseren van rughaar zijn daarom ook veelvoorkomende behandelingen. Heb je last van ingegroeide haren of ontstekingen? Dan is definitief ontharen in veel gevallen de beste oplossing.

Pijnloos ontharen en zomer ontharen

Met de YAG en Alexandrite laser van Inmode is pijnloos ontharen mogelijk op zowel de lichte als donkere huid! Het te behandelen gebied wordt opgedeeld in vlakken. Vervolgens worden de haren geleidelijk aan verhit en vernietigd. Bovendien is het ook mogelijk om deze behandeloptie in de zomer uit te voeren.

Je hoeft dus niet meer maanden te wachten voordat je de ontharingskuur kunt hervatten en je bereikt veel sneller het eindresultaat.

Gratis consult

Heb je interesse in definitief ontharen? Kom langs bij Huidenzo voor een vrijblijvend intakegesprek. Je krijgt een huidanalyse en de huidtherapeut maakt ook speciaal voor jou een persoonlijk behandelplan. Het is ook mogelijk om een proefflits te ervaren.