Huidenzo Doesburg Huidenzo Doesburg - Behandelingen

Behandelingen

 

Ben je nieuw bij ons?

Als je nieuwe klant bent bij ons mag je kiezen uit een huidverbeterende of ontspannen gezichtsbehandeling. Waarom hebben wij dit zo overzichtelijk gemaakt? Omdat je als klant vaak door de bomen het bos niet meer ziet wanneer je op zoek bent naar een behandeling bij een schoonheidsspecialiste. De ene behandeling lijkt nog fantastischer dan de andere en de prijsverschillen zijn vaak ook fors, terwijl het verschil hem vaak alleen maar zit in de apparatuur of de producten die er gebruikt worden. Benieuwd wat onze twee verschillende behandelingen inhouden? Lees dan verder.

Ontspannen gezichtsbehandeling

Bij een ontspannen gezichtsbehandeling doen wij er alles aan om jou en je huid in de watten te leggen. Wij nemen in de behandelstoel eventuele wensen en bijzonderheden door daarna kiezen wij één huidverbeteringsdoel waar we tijdens jouw behandeling aan willen werken. Bovenal zit het eventueel wenkbrauwen en wimpers verven en epileren van de wenkbrauwen bij de prijs inbegrepen.

Huidverbeterende gezichtsbehandeling

Als jij een nieuwe klant bent en duidelijke huidverbetering wil, plannen wij eerst een intakegesprek van 30 minuten in voor een gratis huidanalyse. Afhankelijk van jouw wensen en jouw huidconditie kiezen wij hoe wij de behandeling in willen delen. Hierna wordt alles uit de kast gehaald om jouw huid in optimale staat te krijgen. Standaard bestaat in deze behandelingen niet, dus alle soorten van specialisaties kunnen in dit front aan de orde komen. Onze specialisaties zijn o.a. bindweefselmassage, microdermabrasie, professionele peelings, ELT beautyangel en mesotherapie. Niets is te gek. Laat je verrassen! Ook hier zit het eventueel verven van de wenkbrauwen/wimpers en epileren van de wenkbrauwen bij de prijs inbegrepen.