Over huidtherapeute Roosmarijn Bannink - Huid en zo Doesburg

Over huidtherapeute Roosmarijn Bannink

 


Huidenzo Doesburg is in augustus 2017 een samenwerkingsverband aangegaan met Cosmetique Totale. Cosmetique Totale is een bedrijf met gediplomeerde huidtherapeutes. Wij zijn deze samenwerking aangegaan om onze service en professionaliteit naar een hoger niveau te tillen. Huidtherapeutes mogen medische behandelmethodes uitvoeren en met de laser werken. Als je interesse hebt in een behandeling, kunnen wij een gratis en vrijblijvend intakegesprek inplannen bij onze specialist Roosmarijn Bannink. Zij zal je informeren over de behandeling, het aantal behandelingen dat je nodig zult hebben en de kosten.

De behandelprijs van Cosmetique Totale kan soms iets hoger liggen dan die van collega’s in de omgeving. Het prijsverschil zit hem in de kwaliteit van de lasers en het te behandelen gebied. Je kan je voorstellen dat het definitief ontharen van de rug kostbaarder is dan enkel het ontharen van een bovenlip omdat de te behandelen oppervlak groter is. Daarnaast werkt Cosmetique Totale met de nieuwste en de krachtigste lasers. Dat wil zeggen dat behandelingen minder vaak herhaald hoeven te worden om hetzelfde resultaat te krijgen als bij eventuele collega’s die met oudere modellen lasers werken. Wat wij ook prettig vinden als er met de laser gewerkt wordt, is dat onze huidtherapeutes hbo-geschoold zijn en een BIG-registratie hebben. Dit wil zeggen dat ze als zorgverlener geregistreerd staan en dat je dus in veilige handen bent.


Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, acne, littekens, kalknagels, striae, pigment, couperose, huidverjonging en huidverbetering.

Cosmetique Totale werkt alleen met hoogwaardige medische apparaten en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Al onze lasers hebben het CE en FDA certificaat op de apparatuur en zelfs op de behandeling. We gaan voor veiligheid en effectiviteit, want het gaat wel om uw huid! Omdat Cosmetique Totale aan alle wettelijke vereisten voldoet, kunnen wij ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandelingen door de zorgverzekeraars vergoed.