Microneedling - Huidenzo Doesburg

Microneedling

MICRONEEDLING

NIEUW

Sinds maart 2020 bieden wij de behandeling microneedling aan. Hiervoor volgden wij een opleiding bij Skindependent.

Microneedling met de dermapen

Microneedling levert prachtige resultaten. Met name op de collageenaanmaak van de huid. Daarom is deze behandeling bij uitstek geschikt voor (acne)littekens en fijne lijntjes.

Op de foto zie je het resultaat van één behandeling.

Microneedling
Microneedling
Pittige behandeling mét resultaat

Tijdens de behandeling maken we met de dermapen honderden kleine gaatjes in de opperhuid. Hierdoor krijgt jouw huid ‘het signaal’ dat het compleet open ligt en snel aan het werk moet om nieuwe cellen aan te maken. Doordat je de huid op deze manier manipuleert, verkrijg je snel resultaat. Omdat je honderden kleine gaatjes maakt in de opperhuid, is het dus mogelijk dat je daardoor tijdens de behandeling puntbloedinkjes krijgt. Kortom, dit is niet erg en hoort erbij. Vervolgens gaat de huid herstellen. Het herstel van de huid zal gaan zoals een schaafwond in zijn werking gaat. Het is dus ook aan te raden de behandeling te plannen alvorens je 1 à 2 dagen vrij hebt. Als gevolg van de behandeling kan de huid namelijk wat rood zijn. 

Op de foto zie je het resultaat van één behandeling.

 

 

Microneedling geeft:

» Verbetering en nieuwe aanmaak van de collageenaanmaak;

» Stimulatie van de huiddoorbloeding;

» Opvulling van fijne lijntjes en putjes in de huid;

» Verbetering van de opnamen van werkstoffen;

» Bevordering van de celdeling;

» Verbetering van de huidstructuur en huidteint;

» Vermindering van rimpels, kraaienpootjes, littekens ;

» Verbetering van de huidweerstand.

Video afspelen
Geen ingrijpende operaties nodig!

Microneedling is toe te passen bij diverse indicaties. Bijvoorbeeld een vale en vermoeide huid, (acne)littekens, of om huidveroudering te vertragen. De resultaten van de behandelingen worden vergroot wanneer de behandeling in kuurverband wordt toegepast. Starten met eenmaal per 4 weken met een herhaling van 4 à 6 keer zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen. Tenslotte worden Ingrijpende operaties vaak overbodig of langdurig uitgesteld dankzij deze fantastische behandeling!