Over Esmee - Huidenzo Doesburg Huidenzo Doesburg

Over Esmee

 

Over Esmee

Gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste
Over Esmee: Gediplomeerd schoonheidsspecialiste

Ik ben Esmee Hulshof. Gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste. Van jongs af aan ben ik altijd al bezig geweest met uiterlijke verzorging… Nou ja, verzorging? Ik stortte mij destijds op mijn Barbies. De Barbies werden gewassen, aangekleed, onder gekliederd met stiften en de haren werden geknipt. Alles om ze mooier te maken, althans naar mijn idee dan. Het zag er natuurlijk niet uit, maar ik vond het prachtig.

Aandacht voor een ander

De rijke fantasie en interesse die ik vroeger had heb ik behouden. Ik ben namelijk altijd nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen in de schoonheidsbranche. Daarnaast ben ik ook een heel gevoelig persoon en heb ik aandacht voor een ander. Ik probeer mij altijd in te leven in een ander en het diegene zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Ik heb hiervoor bij een parfumerie en wellnesscentrum stage gelopen, waar ik ontzettend veel van geleerd heb. Daarnaast heb ik veel massages gegeven waardoor ik dit nu goed beheers en mensen echt kan laten genieten op dat gebied. Ook hierbij komt mijn gevoelige kant naar boven, want ik probeer het de klant altijd zo goed mogelijk naar wens te maken. Vandaar dat ik ook lichaamsbehandelingen uitvoer. Zie hier wat ik zoal doe. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Toekomstige carrière

Mijn toekomstvisie/droom is als huidtherapeute aan de slag te gaan. Ik wil namelijk nog meer vanuit een medisch oogpunt naar de huid kunnen kijken. Ik zal zien wat de toekomst mij brengt, maar voorlopig hoop ik jullie te mogen verwelkomen en behandelen bij Praktijk Huidenzo in Doesburg.