Over Esmee - Huidenzo Doesburg Huidenzo Doesburg

Over Esmee

 
Esmee in zwarte werkjas

Over Esmee

Ik ben Esmee Hulshof. Gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste.

Van jongs af aan ben ik altijd al bezig geweest met uiterlijke verzorging… Nou ja, verzorging? Barbies werden gewassen, aangekleed, onder gekliederd met stiften en de haren werden geknipt. Het zag er natuurlijk niet uit, maar ik vond ze prachtig.

Ik heb de rijke fantasie en interesse behouden en ben altijd nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen in de schoonheidsbranche. Daarnaast ben ik ook een heel gevoelig persoon. Ik probeer mij altijd in te leven in een ander en het diegene zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Ik heb hiervoor bij een parfumerie en wellnesscentrum stage gelopen, waar ik ontzettend veel van geleerd heb. Daarnaast heb ik veel massages gegeven waardoor ik dit nu goed beheers en mensen echt kan laten genieten op dat gebied. Vandaar dat ik ook lichaamsbehandelingen uitvoer. Zie hier wat ik zoal doe. 

Mijn toekomstvisie/droom is als huidtherapeute aan de slag te gaan, dit omdat ik nog meer vanuit een medisch oogpunt naar de huid wil kijken. Ik zal zien wat de toekomst mij brengt, maar voorlopig hoop ik jullie te mogen verwelkomen en behandelen bij Praktijk Huidenzo.