Over Esmee - Huid en zo Doesburg Huid en zo Doesburg

Over Esmee

 
Esmee in zwarte werkjas

Ik ben Esmee Hulshof. Ik ben al schoonheidsspecialiste maar ik specialiseer mijzelf nu tot Allround Schoonheidsspecialiste.

Van jongs af aan ben ik altijd al bezig geweest met uiterlijke verzorging.. nou ja, verzorging? Barbies werden gewassen, aangekleed, onder gekliederd met stiften, ik knipte de haren. Het zag er natuurlijk niet uit maar ik vond ze prachtig.

Ik heb de rijke fantasie en interesse behouden en ben altijd nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen in de schoonheidsbranche. Daarnaast ben ik ook een heel gevoelig persoon en probeer me altijd in te leven in een ander en het diegene zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Ik heb hiervoor bij een parfumerie en wellness centrum stage lopen, en daar ontzettend veel geleerd. Heel veel gemasseerd waardoor ik dit nu goed beheers en mensen echt kan laten genieten op dat gebied. Vandaar dat ik op vrijdag ook lichaamsbehandelingen uitvoer. Zie hier wat ik zoal doe. 

Mijn toekomst visie/droom is als huidtherapeute aan de slag te gaan, dit omdat ik nog meer vanuit een medisch oogpunt naar de huid wil kijken. Ik zal zien wat de toekomst mij brengt, maar voorlopig hoop ik jullie te mogen verwelkomen en behandelen bij Praktijk Huidenzo.