Over het merk Dermalogica - Huidenzo Doesburg

Over het merk Dermalogica

OVER HET MERK DERMALOGICA

Dermalogica in een notendop

In een notendop kunnen we over Dermalogica vertellen dat het een merk is dat uitsluitend werkt om een huid gezond te maken. Er zitten dus geen irriterende stoffen in, ingrediënten die de huid kunnen verstoppen, uitdrogen, irritatie kunnen veroorzaken etcetera. Wij hebben veel kennis in huis over huidproblematiek en kunnen de meest gevoelige huiden behandelen met behulp van dit merk. Daarnaast hebben wij een opleiding gevolgd van dertig trainingsdagen om de titel Dermalogica Expert te behalen.

Dermalogica experts
Ken jouw huid

Het kennen van je huid is de eerste vereiste voor een gezonde huid. De eerste stap daartoe moet een bezoek zijn aan een professionele huidexpert en het ondergaan van een Face Mapping®/Huidanalyse. Face mapping is een unieke methode om jouw huid, zone voor zone in kaart te brengen. Aan de hand van deze analyse kan precies in kaart worden gebracht welke verzorging het meest geschikt is voor jouw huid en hoe je huidverbetering kunt bewerkstelligen.

Dermalogica is niet schattig!

En ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij jouw badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, hightech en effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Dat bewijs wordt geleverd door de ruim 100.000 schoonheidsspecialisten over de hele wereld die er iedere dag effectief mee werken. Wil jij ervaren hoe wij met Dermalogica werken? Maak dan nu een afspraak.

Onze merken: Dermalogica
Video afspelen