Huidenzo Doesburg Huidenzo Doesburg - Studentbehandeling inplannen

Studentbehandeling inplannen

STUDENTBEHANDELING

Wat houdt een studentbehandeling in?

Wil je graag kennismaken met onze praktijk, maar zijn de behandelingen niet geschikt voor jouw portemonnee? Speciaal voor de maand december bieden wij gezichtsbehandelingen met merken uit een hoog segment voor een zacht prijsje aan middels een studentbehandeling.

Onze stagiaire Julia zal deze behandeling uitvoeren. Vandaar dat deze behandelingen onze ‘studentbehandeling’ heet. Je hebt de keuze uit een 60-minuten behandeling, 90-minuten behandeling of een behandeling gericht op alleen wenkbrauwen en/of wimpers. In alle behandelingen zal er gebruikgemaakt worden van de hoogstaande merken waar we bij Praktijk Huidenzo mee werken. Kijk hier welke merken dit zijn. Wanneer je een keuze gemaakt hebt kan je de desbetreffende behandeling online inplannen & meteen betalen. Dit is een eenvoudige manier om zelf op je gemak een behandeling naar keuze te boeken. Dit kan zowel via je computer/laptop, tablet als smartphone.

Hoe werkt het?

Klik op de button ‘Maak afspraak’ om deze online in te plannen bij Julia. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen uit ‘Speciale student behandeling’, ‘ontspannende gezichtsbehandelingen’, ‘specialistische behandelingen’, ‘extra’ of ‘lichaamsbehandelingen’. Vervolgens klik je de behandeling ‘Speciale studentbehandeling’ aan. Wanneer je dit hebt gedaan kies je voor Julia als medewerker. Daarbij komt dan een kalender tevoorschijn met alle beschikbare data. Wanneer de gewenste datum is geselecteerd, is het mogelijk om een tijd vast te stellen. Klik vervolgens op ‘Ga verder’ en Log in met je account, met Facebook of ga verder zonder account. Vul eventueel nog de nodige gegevens in en boek de behandeling. Nu ben je er bijna! De behandeling moet alleen nog online betaald worden.

Studentbehandeling